'fadzrulhisyam' berwajah baru!!!


Apa khabar semua? Kali ini, blog 'fadzrulhisyam' menampilkan perubahan dengan mengubah interface pada blog ini. Kali ini, penampilan blog ini lebih luas dan lebih mudah untuk dibaca oleh pembaca.


Masih mengekalkan warna latar belakang dengan warna hitam, beberapa transformasi dalam penggunaan warna teks dan ruang muka halaman telah dilakukan untuk kemudahan pembaca. Warna teks yang berwarna kelabu cerah memberi keselesaan kepada pembaca untuk membaca dengan tenang tanpa memberi tekanan kepada mata. Warna ini dipilih atas kesesuaiannya kerana warnanya tidak terlalu terang dan tidak terlalu malap.

Saiz ruang muka blog ini diluaskan hingga memenuhi muka halaman memberi keselesaan kepada pembaca untuk membaca dengan lebih pantas tanpa melakukan terlalu banyak aktiviti scroll. Dengan ini, pembaca dapat menjimatkan masa pembacaan dan lebih memahami konteks dan kandungan bacaan.

erubahan lain yang dilakukan juga adalah perubahan kepada font yang digunakan. Font yang diguna kali ini adalah font yang ringkas dan mudah untuk dibaca. Tujuannya juga adalah sama dengan tujuan perubahan lain-lain iaitu untuk memberi kemudahan dan kesenangan kepada pembaca.

Kepada pembaca yang ada sebarang cadangan dan kritikan membina, silalah hantar apa-apa komen kepada blog ini untuk kemudahan anda!

Post a Comment

1 Comments

  1. mungkin ak juga prlukan perubahan...
    dah lama ak x update blog..
    ksibukan mungkin alasan..huuuu..

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)