Alamat Fadzrulhisyam sudah bertukar!

Di sini dimaklumkan bahawa alamat URL Fadzrulhisyam telah bertukar kepada http://www.fadzrulhisyam.co.cc bermula pada tarikh 7 April 2009. Bermula pada tarikh ini, URL rasmi Fadzrulhisyam akan digunakan serta merta mengikut peringkat.

Penukaran URL ini adalah salah satu usaha untuk mengkomersialkan lagi blog Fadzrulhisyam ke seluruh dunia. Ini juga selaras dengan misi dan visi Fadzrulhisyam untuk sentiasa maju ke hadapan serta meningkatkan kualiti perkhidmatan dan operasi blog.

Dengan bermulanya penggunaan URL baharu ini, URL lama, http://fadzrulhisyam.blogspot.com masih lagi berfungsi seperti sedia kala, cuma akan dipindahkan secara automatik ke URL baharu. Segala operasi yang berkaitan dengan alamat URL yang lama juga tidak akan terjejas dengan penukaran alamat URL baharu ini.

Diharapkan dengan pembaharuan ini, Fadzrulhisyam akan sentiasa menjadi pilihan pembaca untuk mendapatkan maklumat, informasi dan pandangan semasa dari penulis.

Harap maklum.

Post a Comment

1 Comments

  1. oit..!!! biaq btoi... sepupu aku dah dok kat jbtn perdana menteri..?? 9yg hal ehwal agama 2..)
    huhu jap2 aku tnye bapak aku len huhuhu

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)